Skole- og studietur

For oss i Plussreiser er det viktig at skole- og studieturen både har et faglig innhold og kan fungere som sosial happening. Vi legger derfor stor vekt på at våre stedlige representanter gir mulighet for utflukter og guidede opplegg som både er interessante og har et riktig innhold i forhold til læreplaner.

Hvor skal vi reise på skole- og studietur?

Plussreiser legger opp turpakker med turistbuss, båt, rutefly eller charterfly. Populære reisemål er for eksempel Berlin, Krakow, Brüssel, Riga, London, Israel og Kenya. For den som ønsker det kan man kjøre buss hele veien, eller fly en eller begge veier. Vi er like gode på flyreiser som på bussturer eller kombinasjonsreiser. For våre bussgjester legger vi gjerne til rette for båtreiser med Color Lines cruiseferge til Kiel. På den måten kommer man seg enkelt og behagelig et godt stykke nedover i Europa. Mange av våre bussgjester reiser også via Hirtshals eller Fredrikshavn.

Mange ønsker at elevene skal få oppleve noe meningsfullt, lære noe nytt eller bli kjent med historiske hendelser. For mange betyr det et besøk til konsentrasjonsleirene Auschwitz-Birkenau eller Stasifengselet Gedenkstätte Berlin-Hohenschönhausen.

PICT0188.JPG#asset:46769

Vi gjør bestilling av gruppeturer enkelt

Plussreiser kan lage en gruppetur som passer akkurat for dere klasse eller trinn. Dere bestemmer selv reisemål og opplegg. Våre engasjerte turskreddere gjør jobben med bestilling, prisforhandling, ordner reisedokumenter, guider, inngangsbilletter – i prinsippet alle detaljer som skal til for en vellykket reise. Vi tar selvsagt også ansvar for oppgjør inn mot de ulike leverandørene. Dere har kun kontakt med «deres» reisekonsulent i Plussreiser – mer trenger du ikke. Plussreiser gjør det som kan oppleves som kompliserte oppgaver enkelt. Vi har lang erfaring med ferdigsydde bestillingsturer. Ta kontakt med oss så kan vi lage til en skole- eller studietur som passer for akkurat deres gruppe.