Rundreise i Bibelens Land
Bli med P7 til landet der alt begynte!

Avreisedato

22.03.2019

Varighet

10 dager

Pris fra

19 470,-

Rundreise i Bibelens Land

Bli med P7 til landet der alt begynte! I tillegg til å oppleve Bibelens land, vil du på kveldene få innblikk i det viktige arbeidet P7 driver verden rundt. Både Irene og Kenneth har fått spennende bekjentskap på tidligere reiser til Israel, noen av disse vil også du få møte enkelte

Dag 1

Fredag 22. mars: Norge - Israel

Avreise Gardermoen kl. 11.40
Ankomst Istanbul kl. 17.30
Avreise Istanbul kl. 20.40
Ankomst Tel Aviv kl. 21.35

Her venter buss som tar gruppen til Metropolitan hotell i Tel Aviv.

Dag 2

Lørdag 23. mars: Caesarea - Haifa - Nasaret - Tiberias

Vi kjører langs Middelhavet og stopper først i Caesarea hvor vi ser på teateret, hippodromen, stedet hvor Herodes palass sto og korsfarerbyen m.m. og avslutter med et kort besøk ved aquadukten. Vi fortsetter videre til Haifaiokarmel hvor vi planlegger et besøk i et jødisk hjem, før vi kjører Mucharka hvor profeten Elias holdt til. Deretter krysser vi Harmageddonsletten og kommer opp til Nasaret hvor vi besøker bebudelseskirken og utsiktstedet Precipice - hvor tradisjonen sier at jødene ville styrte Jesus utfor fjellet. Her har vi en fantastisk utsikt over til Tabor, Jizreel og Nain. Vi fortsetter forbi Kana og ned til Tiberias og vårt hotell Restal.

Dag 3

Søndag 24. mars: Områdene ved Genesaretsjøen

Vi begynner dagen med besøk i Magdala, byen hvor Maria Magdalena kom fra. Vi fortsetter til bergprekenstedet. Herfra spaserer vi ned til Mensa Kristi til Genesaretsjøen, antakelig stedet der Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen. Vi fortsetter over til Kapernaum til Jesu egen by. Vi kjører over til østsiden av sjøen til kibbutz Ein Gev hvor vi spiser lunsj. Det blir muligheter for et forfriskende bad i Genesaretsjøen før vi seiler tilbake til Tiberias i båt.

Dag 4

Mandag 25. mars: Nordre Israel og Golan

Vi kjører nordover langs den libanesiske grensen og ned til Caesarea Filippi. I dette vakre området tilbragte Jesus tid med disiplene. Vi spaserer gjennom frodig natur ned til fossen. Vi fortsetter opp på Golan til fjellet Bental 1160 meter over havet. Her får vi høre hvordan de israelske soldatene kjempet i 1973 mot en overlegen fiende. Samtidig som vi ser og hører hvor viktig dette området er, har vi en fantastisk utsikt over Golan, Hermonfjellet og langt inn i Syria. Vi fortsetter sørover Golan til «fredsutsikten» hvor vi ser utover Genesaretsjøen fra øst. Vi kjører ned i yarmukdalen (Goghopens dal) og tilbake til vårt hotell.

Dag 5

Tirsdag 26. mars: Tiberias - Jerusalem

Vi forlater Tiberias og kjører sørover Jordandalen, hvor vi stanser i Qasr El Yehud, stedet hvor Johannes døpte Jesus i elven Jordan. I Jeriko får vi et spennende møte med flotte mennesker i hjelpeorganisasjonen «seeds of Hope» Vi ser også på restene av Jerikos murer og Elisakilden. Vi tar et bad i Dødehavet før vi fortsetter opp til Jerusalem. Vi starter oppholdet i Jerusalem på Oljeberget, hvor vi får en fantastisk utsikt over Den Hellige Stad og områdene rundt. Herfra spaserer vi ned til Getsemane hvor vi får tid til ettertanke, både i Gråtekirken og blant trærne i hagen. Vi installerer oss på hotellet Jerusalem Tower som er nydelig plassert i gangavstand til både Gamlebyen og hovedgaten Ben Yehuda i Jerusalem.

Dag 6

Onsdag 27. mars: Jerusalem

Vi begynner dagen ved Gabbata hvor Jesus ble domfelt av Pilatus. Vi går Via Dolorosa, smertens vei, opp til Gravkirken. Herfra går vi ned til tempelet og klage-muren, før vi får rikelig med tid til å oppleve dette spennende området på egenhånd, skal vi sammen besøke Galicantukirken, stedet hvor tradisjonen sier at Peter fornektet Jesus, og natt-verdsalen på Mt. Sion.

Dag 7

Torsdag 28. mars: Jerusalem - Betlehem - Hyrdemarkene

I dag skal vi besøke Hyrdemarkene og fødselskirken i Betlehem. Her møter vi også vår palestinske guide. Retur til Jerusalem hvor vi skal få oppleve Jerusalem, verdenshistoriens absolutte sentrum, på egenhånd.

Dag 8

Fredag 29. mars: Jerusalem - Netanya

Vi har vår siste dag i Jerusalem for denne gangen. Dagen staretr med et sterkt besøk i Yad Vashem. Dette museet og minnesmerket over de jødiske lidelser under 2. verdenskrig er en sterk opplevelse og en viktig påminner om at det aldri må skje igjen! På vei til Middelhavet og badebyen Netanya stopper vi og spiser lunsj i spennende Joppe.

Dag 9

Lørdag 30. mars: Netanya

Vi har hele dagen fri til å nyte sommer, sol og sjø. Netanya er en koselig by å spasere i.

Dag 10

Søndag 31. mars: Israel - Norge

Så er det over for denne gang. Fulle av nye minner og glade over nye vennskap setter vi oss på bussen kl. 06.00 for å ha god tid til flyet hjem.
Avreise Tel Aviv kl. 09.55
Ankomst Istanbul kl. 12.15
Avreise Istanbul kl. 14.00
Ankomst Oslo kl. 16.55

De som kommer fra andre byer i Norge og må ha tilslutning til Oslo, skriver det på påmeldingsskjemaet.

Priser og betingelser

Pris fra 19 470,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 5.495,-

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Tel Aviv t/r
 • Flyskatter kr. 1 690 ,- (kan forandres) 
 • Assistanse på flyplassen i Tel Aviv ved ankomst og avreise 
 • Transport til og fra flyplassen 
 • Opphold på hotell i dobbelt-rom 
 • Frokost og middag alle dager
 • Lunsj 24. mars
 • Rundreise ifølge turprogrammet 
 • Inngangspenger til severdighetene nevnt i programmet
 • Skandinavisktalende guide på rundturen 
 • Engelsktalende guide i Betlehem 
 • Norske reiseledere 

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til guide, sjåfør, hotell-betjening og koffertbærere. USD 66 pr. person. Beløpet legges i konvolutt og gis til reiseleder ved avreise.
 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
Flytider
DatoStrekningAvgang kl.Ankomst kl.Flight
22. marsOslo - Istanbul11401730TK 1752
22. marsIstanbul - Tel Aviv20302135TK 864
31. marsTel Aviv - Istanbul 09551215TK 785
31. marsIstanbul - Oslo14001655TK 1753
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D                   Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler. 

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,- 
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum 
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen 
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen 
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen. 

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid. 

  Generelle vilkår: 

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. 

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. 

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. 

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør. 

  Påmelding og betaling 

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger. 

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris. 

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER. 

  Forbehold om prisendringer 

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende. 

  Avbestillings- og reiseforsikring 

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen. 

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. 

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- 

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen. 

  Pass 

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål. 

  Diverse 

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding 

  Klager 

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst. 

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet. 

 • Praktisk informasjon

  Vaksiner ved reise til Midtøsten

  Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste land i Midtøsten. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type bosted, hygieniske forhold og lengden på oppholdet.

  Personer som ikke vet om de har fått MMR-vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR-vaksine.

  Type utenlandsreiser deles inn i to hovedgrupper
  Våre vanlige rundreiser kategoriseres som Gruppe I, mens vandreturer med overnatting i private hjem kategoriseres som Gruppe II

  GRUPPE I

  Forretnings- og turistreiser til byer og turiststeder med god hotellstandard, mathygiene og gode sanitære forhold.

  GRUPPE II

  Lang- eller kortvarige reiser eller opphold i områder med dårlige hygieniske og sanitære forhold, og/eller nær og langvarig kontakt med lokalbefolkningen. For eksempel arbeidsopphold, ryggsekktur, innvandrere på besøk til tidligere hjemland.

  ( ): Parentes rundt forkortelsen i tabellen betyr at foreslåtte profylakse bør vurderes individuelt avhengig av reisetype og lokale geografiske og årstidsvariasjoner i sykdommens utbredelse. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

  Aktuelle vaksiner

  REISEMÅL

  GRUPPE I

  GRUPPE II

  Jordan, Palestinske områder

  dTP-IPV* Hep A

  dTP-IPV* Hep A (Hep B) (Tyf) (Rab)

  Israel

  dTP-IPV*

  dTP-IPV* Hep A (Tyf) (Rab)

  Forkortelser for aktuelle reisevaksiner
  · dTP-IPV: Difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine
  · Hep A: Hepatitt A-vaksine
  · Hep B: Hepatitt B-vaksine
  · MenACWY: Meningokokk A+C+W+Y konjugatvaksine
  · Rab: Rabiesvaksine
  · Tyf: Tyfoidvaksine
  · BCG: Tuberkulosevaksine
  · Influensa: Influensa sesongvaksine

  * Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år.

  Det anbefales at vaksinasjon av Hepatitt A gjøres ca 4 uker før avreise. Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor hvis du har spørsmål.

  Mer informasjon på: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-midtosten/