Til Kina med NLM Gjenbruk
Beijing - Kunming - Hongkong

Avreisedato

15.10.2018

Varighet

12 dager

Pris fra

26 900,-

Dag 1

Mandag 15. oktober

Fly fra Oslo kl. 18:00 til Beijing via København. 

Dag 2

Tirsdag 16. oktober

Ank Beijing kl. 11:55 . Lunsj og Sommerpalasset før innsjekking hotellet. Middagsbuffêt på hotellet. 

Lunsj Middag

Dag 3

Onsdag 17. oktober

Den kinesiske muren og Cloisonefabrikk. Silkemarkedet og akrobatikk show. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 4

Torsdag 18. oktober

Den himmelske freds plass og Den forbudte by. Lunch hos en lokal familie i en Hutung. Spennende å ta rickshaw (sykkel-taxi). Skal også innom et frukt- og grønnsaksmarked her. Etter det får vi med oss tradisjonell teseremoni. Flott middag med bl.a Peking and. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 5

Fredag 19. oktober

Etter frokost og besøk i Himmelens tempel drar vi til flyplassen for reise til Kunming. Flyet går 14:50 og vi lander i Kunming kl. 18:20. Vi spiser middag og sjekker inn på hotellet. 

Frokost Middag

Dag 6

Lørdag 20. oktober

NLM er engasjert i samfunnsutvikling i Yunnan. Vi skal møte barn med funksjonshemning som er en av de minst nådde folkegruppene i verden. Det vil si at få av disse har hørt om Jesus. I Kina blir mange funksjonshemmede sett ned på. Ofte blir de oversett i samfunnet og mange blir forlatt av foreldrene sine. Svært mange får heller ikke gå på skole. Lørdagsskolen ønsker å hjelpe disse barna, uavhengig av hva funksjonshemning de har. Her får de høre at de er verdifulle i Guds øyne og de får lære om Jesus. På lørdags-skolen har de også vanlige skolefag, som engelsk, lesing, skriving og regning. Etter lunsj fortsetter vi med prosjektet "Etterlatte barn". I Kina er ett av fem barn forlatt av foreldrene sine, det vil si 60 millioner. De fleste av disse barna er forlatt på landsbygda fordi foreldrene reiser til storbyene for å arbeide. Sammen med myndighetene i landet arbeider NLM for å bedre barnas hverdag. 

Middag på berømte Laofangzi (Old House) restauranten. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 7

Søndag 21. oktober

Etter frokost spaserer vi til kirken for tospråklig gudstjeneste kl. 12:00. Menigheten vi besøker er over 100 år og den første som ble etablert i byen med ca. 8000 medlemmer. Etter lunsj får vi tid til å oppleve folkelivet i byparken Green Lake, gamlebyen og kanskje litt shopping. Tur til Vestfjellene om noen ønsker (ikke inkl.i prisen). Middag på egen hånd. 

Frokost Lunsj

Dag 8

Mandag 22. oktober

I dag skal vi først til Yunnan Nationalities Village. Dette er en minoritetspark med 26 etniske folkegrupper. Miao-gruppen har en kirke på deres område i parken. Etter middag skal vi på et musikk- og danseshow som inkluderer flere av minoritetene i Yunnan. Fargerikt og imponerende. Showet heter Dynamic Yunnan. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 9

Tirsdag 23. oktober

Tidlig avreise fra Kunming. Ankomst Hongkong UO274 kl 9.55. Sjekke inn på YMCA Salisbury. Star Ferry og Tsim Sha Tsui Promenade. Buffet på hotellet kl 18.15. 

Frokost Middag

Dag 10

Onsdag 24. oktober

Victoria Peak med fantastisk utsikt over byen. Så skal vi til Aberdeen som er kjent som stedet med mange husbåter på 1960 - 70 tallet. I dag ser vi både luksusbåter, fiskebåter og hus-båter i dette området. Lunsj og Stanley Market. Ettermiddag og kveld til egen disposisjon. 

Frokost Lunsj

Dag 11

Torsdag 25. oktober

Haven of Hope, Queen Maud Secondary School, Tao Fung Shan, Det lutherske seminaret. Etter lunsj: Wong Tai Sin Temple. Besøke en kirke og informasjon om misjonens arbeid i Hongkong før og nå. 

Frokost Lunsj Middag

Dag 12

Fredag 26. oktober

Vi møtes i lobby ferdig til avreise kl. 06:30 og reiser til flyplassen til flyet som tar oss hjemover kl. 09:20. 
Vi lander i Oslo kl. 16:35 

Priser og betingelser

Pris fra 26 900,-

Tillegg for enkeltrom: 4.500

Vi tar forbehold om endringer i program og pris. 

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Kina
 • Overnatting i dobbeltrom inkl..frokost
 • Engelsktalende lokale guider
 • All felles lokal transport i Kina og Hong Kong
 • Tog og flybilletter i Kina
 • To norske reiseledere
 • Måltider slik det fremgår av programmet (F=frokost, L=lunsj og M=middag)
 • Sightseeing og besøk inkl. inngangsbilletter slik det fremgår av programmet

Prisen inkluderer ikke

 • Visum
 • Tips
 • Drikke
 • Andre måltider som ikke står inkludert i programmet
 • Tilslutningsreise til/fra Oslo